Wat doen we?

IT-oplossingen

Wij ontwerpen en bouwen complexe IT-systemen. Om de ultieme oplossing te realiseren is verdieping nodig. Uiteraard moet duidelijk zijn wat u precies wilt en waarvoor het dient. Net zo belangrijk is het dat we feeling krijgen met uw organisatie, bedrijfsprocessen en cultuur. Daar investeren wij in.

We verspillen geen tijd aan eindeloze rapporten. We brengen helder en concreet advies uit en gaan aan de slag. Of het nu een grote of beperkte klus is, er is regelmatig overleg. U blijft betrokken, kunt het traject nagenoeg realtime volgen en waar nodig feedback geven. Ook de eindgebruiker betrekken wij het liefst bij de ontwikkeling. Voor praktische handvatten, tips en draagvlak. Zo krijgt u de oplossing waar u naar op zoek bent. Of meer …..

Naast systeemontwikkeling kunt u ook het beheer van uw bedrijfs-IT aan ons overlaten. Zoekt u iemand die met u meedenkt, adviseert en ontzorgt? Eén contactpersoon met wie u een persoonlijke band opbouwt en met wie de lijnen kort zijn? Dan zit u bij Orcado goed.

Systeemontwikkeling

IT is altijd maatwerk

Het oplossen van een IT-vraagstuk is altijd maatwerk. Onze ervaren IT-professionals ontwerpen en bouwen uw unieke systeem. Maar daar blijft het niet bij. Wij leveren een compleet pakket. Van idee tot product, van ontwikkeling tot technische installatie.

Praktisch toepasbaar

Uiteraard wordt het systeem regelmatig getest om er zeker van te zijn dat we op de juiste weg zijn. Waar mogelijk en nodig wordt de eindgebruiker betrokken bij de ontwikkeling. Onze ervaring is dat zij vaak praktische tips en suggesties aanreiken, die leiden tot een beter eindresultaat. Hun betrokkenheid zorgt voor extra draagvlak om ermee aan de slag te gaan. Voor u weer zeer belangrijk.

Samenwerking

Aan de hand van een concreet ontwikkelplan bouwen onze IT-engineers uw systeem. Dit proces vereist van onze engineers veelvuldig onderling overleg en sparring. Maar het vraagt ook een nauwe samenwerking met u. Regelmatig vindt er terugkoppeling plaats. Waar nodig geven wij professioneel advies over keuzes die gemaakt dienen te worden. U geeft ons relevante feedback.

Beheer

Beheer van uw IT

Wilt u het beheer en implementatie van uw IT uitbesteden? Schakel dan een IT-beheerder van Orcado in. Wij zorgen voor continuïteit, onderhoud, lossen storingen op en installeren tijdig de benodigde updates van al uw software. Zijn er uitbreidingen in functionaliteit beschikbaar, bespreken we dit met u en geven zo nodig advies. Omdat we nauw betrokken zijn, kennen we uw organisatie goed en weten we wat u wilt en nodig heeft. IT-beheer door ons scheelt u tijd en kopzorgen.

Op afstand of locatie

Vanuit ons kantoor in Almere bieden wij u volledige ondersteuning. U heeft een vaste contactpersoon en kunt hem of haar gemakkelijk bereiken. Op afstand kunnen wij eenvoudig en veilig inloggen in uw systemen en direct handelen. Heeft u liever iemand bij u op locatie? Dat kan. De IT-beheerder werkt dan een of meerdere dagdelen in uw vestiging.

Back-To-Top